TRÖJANS HISTORIA
 

Detta blev tröja nummer 605. Belgien är högt rankat i världen och då jag bara har en Belgientröja tidigare tyckte jag att det var bra att ha två. Därför bad jag Micke i Fotbollsaffären att ta hem en åt mig. Han tyckte jag kunde beställa den själv, då jag har inloggninguppgifter och allt till Adidas. Den 27:e juni 2016 kollade vi när Italien slog ut Spanien och Island vann över Englnd. Då kunde jag hämta med mig denna tröja.

Belgien har låtit Adidas ta hand om tillverkningen och det är bra. Då vet man att det är en tröja som passar och som är skön att ha på sig. Adidas har alltid normala storlekar och ett enkelt materia. Att sedan tröjan är delad i svart och rött framtill är snyggt. De neongula ränderna förhöjer tröjan.

Det blev segrar över Irland och Sverige i denna tröja, men förlust till Italien. Andra plats i gruppen tog Belgien till åttondelsfinal där Ungern blev ett lätt byte, 4-0. Belgarna trodde säker att de skulle gå långt då de fick Wales i kvarten, men här blev det stopp. Förlust med 1-3.