loading...

TRÖJANS HISTORIA


Tack vare att många kunder i Fotbollsaffären frågat om Leeds fick jag tag i denna tröja. Leeds hade liksom West Ham Macron som tillverkare. Då Micke fick igång ett samarbete med Macron passade han även på att ta hem West Hams tröja. Den kom till butiken i mitten av december 2010. Då blev en i stolek XL också min.

 

Macron hade tagit över som tröjtillverkare. 2008 gick West Hams sponsor XL i konkurs. Efter att ha tvingats spela sponsorlöst i nästan en hel säsong fick laget kontrakt med spelbolaget SBO Bet. Detta bolag hade de även kontrakt med 2010 - 2011.

 

West Ham hade en tuff säsong och större delen av tiden legat på nedflyttningsplats. När Premier League var färdigspelad så hamnade laget på en klar sista plats och fick lämna högsta divisionen.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Torsdagen 19:e december 2013:


hade jag denna West Ham-tröja på mig.
Likt Sunderland så skapade West Ham ännu en sensation i Capitol One Cup (Ligacupen) då de vann kvartsfinalen borta med 2-1 mot Tottenham som har det tungt just nu. Egentligen hade jag tänkt att ha en annan tröja då det är julavslutning i skolan, men kan man inte vinna så bär jag inte tröjan. Alltså passar det bra med denna tröja idag.