loading...

TRÖJANS HISTORIA


Då Watford är mitt favoritlag i Premier League så var det klart att jag skulle ha denna tröja, men med den usla start och tabellplacering så väntade jag tills Watfords shop reade sina tröjor. Det gjorde de till mars månad och då beställde jag både första och andratröjan. En knapp vecka tog det innan jag den 2:a mars 2020 kunde hämta ut denna min tröja nummer 662 på ICA Maxi.

Då detta är den första tudelade tröja i svart och gult så är den speciell i färgvalet. Det enda jag har emot tröjan är klubbens val av sponsor. Spelbolag borde förbjudas. Ärmsponsorn är Bitcoin och tillverkaren Adidas. Det är tredje året Adidas är tillverkade. Sponsorerna är nya för i år. 

Hur det gick säsongen 2019-20 i denna tröja får jag återkomma till. Under hösten var jag övertygad om att detta skulle bli sista säsongen på ett tag i Premier League, men nu finns det ett litet hopp. Watford blev unika med denna tröja då de var första laget som lyckades vinna över Liverpool 2019-20. Efter 27 matcher med enbart vinster så när som på en oavgjord så vann Watford hemma med 3-0.

Wallpaper PC

Wallpaper mobil