loading...

TRÖJANS HISTORIA


Jag kollar in på Unisports hemsida då och då, och döm om min förvåning då jag såg att de fått in Watfords första och andratröja. Dessutom reades den för halva priset. Då Watford är mitt favoritlag fanns det ingen betänketid. Den beställdes på mondag förmiddag och tisdag eftermiddag hämtade jag ut tröja på ICA Maxi. Nummer 616 i min samling.

Det är fjärde året som betting och casino bolaget 138.com, med spel i Asien och Europa, sponsrar. Designen skiljer sig lite i år då den kiesiska skriften står över 138.com. Tidgare stod den framför. Watford är ett av några engelska lag som släpper in den kanadensiska sko- och sporttillverkaren Dryworld. Det är första tröjan de gör till Watford. Det är en sval och skön tröja med en lite bångstyrig krage och breda ärmar.

Watford satsade högt, men det gick inte riktigt som de tänkt sig. Om man påstår att andra året är svårt att hänga kvar för en nykomling från förra säsongen så verkar det som om denna tröja gör att laget kommer att kunna stanna kvar i Premier League även nästa säsong.