TOTTENHAM HOTSPUR F C

hemmatröja 2008 - 2009

TILLVERKARE: Puma   SPONSOR: Mansion.com casino & poker

loading...

TRÖJANS HISTORIA


Köpt i Fotbollsaffären i Malmö hösten 2008. Fast egentligen hade jag ingen brådska att skaffa tröjan. Micke hade beställt in jättemånga då danska Unisport ville ha denna tröja då de inte kunde få tröjor från Puma. Då Fotbollsaffären skulle sända över tröjor för byte så ville inte danskarna ha för det hade själv lyckas beställa. Det var sista gången Fotbollsaffären hade utbyte med Unisport.

Både Puma och Mansion gjorde sina tredje säsonger som tillverkare och sponsorer av Tottenhams tröjor. Tröjan var snarlik förra säsongen. Halsen hade blivit V-ringad istället för rund och tröjan hade marinblå inslag. Tyget är nästan perforerat.

Säsongen i denna tröja resulterade i 8:e plats i Premier League, fjärde omgången i FA-cupen och bland de 32 lag som var kvar i UEFA-cupen. Bäst gick det i Ligacupen. Här tog sig Tottenham ända till final, men där blev det förlust på straffar till Manchester United.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Fredagen 8:e november 2013:


hade jag denna Tottenham-tröja på mig.
Tröjan har jag för att Tottenham är klara för vårens slutspel i Europa League. Gårdagens hemma seger med 2-1 över Sheriff Tiraspol gör att Spurs är obesegrade och har 12 poäng då två matcher återstår. Det var faktiskt första målet de släppte in i gårdagens match.