loading...

TRÖJANS HISTORIA


Fotbollsaffären i Malmö hade åter fått kontakt med Puma, så då Newcastles nya tröja kom in plockade jag med en hem. Jag hade jobbat i affären, men på hösten hjäpte jag till sporadiskt och då passade jag ibland på att ta en tröja istället för betalning.

 

Puma gjorde sin tredje tröja för Newcastle. Sponsorn Virgin money kom in vid årsskiftet och fanns redan under våren på förra säsongens tröja. De sponsrade hela denna säsongen ut. Tröjan har de speciella Pumaränderna som även andra lag med randiga tröjor hade. Ganska fräckt. En tunn, mjuk tröja.

 

16:e plats i Premier League var inget Newcastle var nöjda med. FA-cupen och Ligacupen gick ännu sämre. Det blev bara en match innan cuperna var slut. Däremon var Newcastle med i Eoropa League och här klarade laget sig ända fram till kvartsfinal. Här blev Benfica för svåra.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Måndagen 11:e november 2013:


hade jag denna Newcastle-tröja på mig.
Det fanns ett par lag att välja mellan då gårdagens matcher resulterade i ett antal sensationer. Det största anser jag vara Newcastles bortaseger över Tottenham med 1-0. Därför passade denna tröja bra idag.