Tillverkare: Errea                      Sponsor: BT Cellnet

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Denna tröja beställde jag av Micke Falk som hade öppnat Mickes Lilla Fotbollströjeaffär i Malmö. Jag skulle vara med i Canal + på påskafton 2001 tillsammans med Arne Hegerfors och Ola Andersson. Matchen som skulle kommenteras och ses var mellan Arsenal och Middlesbrough. Då båda har röda hemmatröjor lyckades Micke på något underligt sätt fixa denna tröja till sändningen. 

Jag skulle vara med i studion för att visa upp mina målade fotbollsägg, men även prata och visa några av mina tröjor. Matchen slutade 0-3, så efter att ha haft Arsenals tröja på mig första halvlek hade jag denna tröja på mig andra halvlek. Jag avslutade att ha Manchester Uniteds tröja på mig då Middlesbroughs seger resulterade i att Man Utd blev klara seriesegrare på påskafton 2001. Samma dag tog Fulham steget upp i Premier League.

 

Detta var sjunde Erreatröjan på raken. BT Cellnet hade ochså hängt med ett bra tag och sponsrade på sjätte tröjan. Det är en snygg tröja med sina linjer, men den är ganska sträv i tyget och inte alldeles bekväm.

 

Laget gjorde ingen större succe i denna tröjan om man bortser från 3-0 segern över Arsenal. Bara 14:e plats i Premier League och i cuperna blev Middlesbrough utslagna av Macclesfield i ligacupen och Wimbledon i FA cupen.