loading...

TRÖJANS HISTORIA


Lördagen den 17:e november 2018 var jag, mina döttrar och nio av deras kompisar i Köpenhamn för att se Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott på IMAX-biografen på Fisketorvet. Det hela inleddes med en romenad på Strøget och givetvis fastnade jag på Unsport. De bjöd på trycket på Manchester Citys tröjor och då passade jag på att sätta dit mästarmärket på ärmen på denna min 643:e tröja.

För några år sedan bytte City tillbaka till det klubbmärke de hade tidigare. Detta är min första förstatröja sedan man bytte tillbaka. Nike tillverkar, Ethad Airways sponsrar givetvis och det nya på Premier Leaguetröjor sedan förr säsongen är att man även får ha en sponsor på vänster ärm. Här finns Nexen Tire. Som vanligt har Nike sköna somriga tröjor. Denna har en knapp i halsen, men det blir inte större halsvidd för att man knäpper upp den. Knappen har alltså ingen praktisk funktion, men den glider lätt över huvudet i allafall. Coolt mönster på ärmarna.

Denna tröja verkar fungera lika bra som förra säsongens, då Manchester City var överlägsna i Premier League. De ligger etta då jag införskaffade denna tröja och jag skulle tippa att även denna tröja blir en mästartröja.

WALLPAPER för PC 1920x1080