loading...

TRÖJANS HISTORIA

 

På Norges nationaldag den 17:e maj 2013 spelade jag golf med Micke Falk. Han hade med sig denna tröja som jag beställt. Dessutom skulle jag fotografera och lägga in tröjan på hans hemsida. Den blev min 32:e Liverpooltröja och min 531:a totalt.

 

Detta är andra tröjan det amerikanska Warrior har tillverkat åt Liverpool. Det har dykt upp lite vitt i hals och ärmar. Tyget är inte så bomullslikt längre utan svalt och lätt och ser mer ut som fotbollströjor i allmänhet. Den har ränder på bröstet med mönster av Liverbirden och Liverpool skrivet. Standard Chartered sponsrar för fjärde säsonen.

 

Efter några misslyckade säsonger med misslyckande att ta sig till Europa-spel hoppas laget på bättre resultat i nya tröjan. Den användes redan i sista hemmamatchen säsongen 12-13 och då blev det seger med 1-0 över redan nedflyttningsklara Queens Park Rangers.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Måndagen 16:e december 2013:


hade jag denna Liverpool-tröja på mig.
Det var tredje gången denna tröja användes. 20:e maj och 2:a september var de andra två gångerna jag haft denna tröja på mig. 5-0 segern borta över Tottenham var så övertygande att jag var tvungen att använda denna tröja idag. Dessutom hade jag lovat min jobbkollega Göran Bylund att ha en Liverpool tröja på mig bara lageg vann. Och det gjorde de ju.