loading...

TRÖJANS HISTORIA.
 

Fotbollsaffären hade slagit igen och Micke som drivit den gick i pension. Han hade dock blivit lovad en betällning till sig själv av de nya ägarna till hemsidan. Då micke gått från en fanatisk Manchester United supporter till en lika fanatiskt Liverpool supporter så var det lite Liverpoolprylar han beställt. Givetvis kunde han också ordna denna Liverpools förstatröja till mig. Den kom den 5:e oktober 2021 med hemleverans av Micke själv. Dessutom var tröjan till inköpspris. Halva priset.

Det är andra året Nike står för Liverpools produkter och elfte året som Standard Chartered sponsrat bröstet. Fast sponsorn har uppdaterat sin text genom att bara använda små bokstäver i i namnet. Loggan för företaget har flyttat framför texten istället för efter som den varit de tio senaste åren. Sedan är det ju så att alla lag även har en ärmsponsor. Där finns Expedia. 

Utseendemässigt så har man experimenterat med en ljusröd nästan orange krage, ärmrand och smala zickzackränder tvärs över tröjan. Det såg lite märkligt ut då jag såg tröjan första gången på bild, men i levande livet är det ganska snyggt. 

Säsongen har börjat bra och Liverpool kommer att vara med och slåss om mästerskapet med denna tröja.