loading...

TRÖJANS HISTORIA


Grå tröjor är ibland lite fräcka. De är inte så många så då Liverpool valde att ha denna färg på sina bortatröjor valde jag också att köpa tröja i Fotbollsaffären i Malmö.

 

Adidas hade valt att använda sig av röda adidasränder som bröt mot det grå i en ganska klar markering. Carlsberg hade valt att ha sin logo i vitt. Även siffrorna och namnen på ryggen var i vitt på denna tröja. Det rödvita schackmönstret sitter här precis som på tredje tröjan längst ner på insidan.

 

Tröjan användes mestadels som bortatröja i Premier League. Det gick tydligen ganska bra, för Liverpool gjorde sin bästa säsong i Premier League genom att komma tvåa efter Manchester United.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Tisdagen 3:e december 2013:


hade jag denna Liverpool-tröja på mig.
Tröjans val är för att Premier League U21 spelade ett antal matcher igår. En var Liverpool mot Aston Villa. Denna match vann Liverpool med 2-0, och då jag har en hängiven Liverpool-supporter på skolan som tom kallar laget "vi", så var han ganska trött att se mig i Hull-tröjan igår. Då ville jag pigga upp honom med denna tröja idag. Fast han får inte bli för pigg, så det fick bli denna grå variant.