loading...

TRÖJANS HISTORIA


Min dotter Frida kom hem från sina studier i Wroclaw Polen på min födelsedag den 19:e oktober 2013. Då hade hon denna tröja med sig som födelsedagspresent. Får man en sådan present så kvittar det om den är inslagen i fint papper eller ej. Det blev min 542:a tröja.

 

Wrochlaw ligger i Polska högstaligan kallas Ekstraklasa. Sponsorn Tauron är ett energi bolag som man kan tyda i undertexten till sponsorn. Puma har tillverkat tröjorna i ett antal år. Denna tröja är inte den exakta matchtröjan utan en lite enklare väldigt snarlik modell som Puma gjort till supportrarna. Det som skiljer är en extra krage under den V-ringade och en vit rand på vardera sidan. I östeuropa är det väldigt vanligt att det finns en enklare variant av lagens tröjor.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Söndagen 20:e oktober 2013:


hade jag denna Slask Wroclaw-tröja på mig. Idag handlade det inte om någon stor seger för laget. De spelade inte ens igår. Då jag fick denna tröja i födelsedagspresent igår så valde jag att testa den redan idag. Tunn, sval och ganska skön tröja. Sedan är det ju inte fel att den är grön. Inte många lag har gröna tröjor och den färgen är min favoritfärg.