loading...

TRÖJANS HISTORIA


Tröjan är köpt under en av mina tidigare resor till London. Förutom att gå in på Carnaby Street och Soccer Scene för att köpa tröjor till mig själv så brukade jag ha tagit reda på vilka tröäjor min far ville ha. Detta var en av de tröjor han önskat och som jag också skulle ha. Då John på Soccer Scene bara hade en tröja i vår storlek så fick min far denna. Femton år senare så ärvde jag alla de tröjor jag köpt honom. Då fick jag min Oxford tröja, fast inte på det sätt som jag önskat mig.

 

Umbro tillverkade två tröjor som användes under fyra säsonger. Detta var den sista av de två. På spelarnas tröjor så fanns det en sponsor på bröstet. Sponsorn var Wang computers. De fanns på tröjorna lita länge som Umbro var tillverkare. Detta är en glänsande tröja som jag tyckte och tycker är otroligt fräck i sina tre gulvita randiga nyanser.

 

Jag skaffade tröjan för att Oxford låg i högsta divisionen. Det var dock bara säsongen 1987 - 1988. Laget blev sist med 31 poäng och åkte ner i division två. Här blev det 17:e plats andra säsongen med denna tröjan.