loading...

TRÖJANS HISTORIA


Vid denna tidpunkt hade jag beslutat att försöka komma åt alla nyutkommna matchtröjor av Liverpool. Då det började bli ett fåtal tröjor i storlek XL kvar i Fotbollsaffären passade jag på att skaffa denna tröja.

 

Adidas tillverkade åter tröjorna som de gjort sedan 2006. Trotjänaren Carlsberg lämnade efter 18 år över sponsorplatsen till finansbolaget Standard Chartered. Omdömena om tröjan i Fotbollsaffären var två Antingen var den dödshäftig eller så var den urful "i AIK:s färger". Personligen tycker jag tröjan är tuff men samma triangelformade mönster i tyget som hemmatröjan har.

 

Trots att Liverpool slutade en placering bättre än förra året så innebar sjätteplatsen i ligan att man för första gången på många år inte kvalificerat sig till någon av de europeiska ligorna. Det mest upphetsande då Liverpool hade denna tröja var att Fernando Torres såldes till Chelsea medan Liverpool köpte en skadad Andy Carroll från Newcastle.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Söndagen 10:e november 2013:


hade jag denna Liverpool-tröja på mig.
Spelet igår mot Fulham i Premier League var övertygande. Aldrig någon frågan om vilket lag som skulle vinna eller som var bäst. Då jag valde bland mina Liverpool tröjor fastnade jag för denna AIK liknande sak.