loading...

TRÖJANS HISTORIA
 

Det var ett tag sedan Crystal Palace var i högsta divisionen. Detta innebär också att det var ett tag sedan jag köpte någon tröja från klubben. Den 30:e augusti 2013 kunde jag hämta ut denna tröja på ICA Maxi. Den kom från Crystal Palaces klubbshop. Det tog drygt en vecka från beställningen tills jag hade min 540:e tröja.

Crystal Palace är nya i Premier League och en hel del i tröjan är också nytt. Nytt är att man tvådelat tröjan istället för att ha den randig. Klubbmärket har reviderats och fått en ny design. Sedan är det andra året Avec tillverkar Palaces tröja. gac.com har däremot varit sponsor de senaste åtta åren. En luftig och lätt tröja i lite Barcelona-stuk med den gula kragen.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Tisdagen 17:e december 2013:


hade jag denna Crystal Palace-tröja på mig.
Äntligen bar jag denna tröja för första gången. Det blir ju inte några större framgångar i Premier League, och som tur var så var det ingen stor fotbollskväll igår. Det spelades ett antal U21 matcher. I ligan som heter Professional Development League 2 (South) så lyckades Crystal Palace ungdomar besegra Ipswich Town hemma med 2-0. Då bestämde jag mig att ära detta gemon att bära denna tröja idag.