loading...

TRÖJANS HISTORIA


Nu hade Mickjes Lilla Fotbollströjeaffär blivit bara Fotbollsaffören och bytt affärslokal i Malmö. Jag hjälpte fortfarande till med att stå i butiken då jag hade ledigt, och jag lade även in bilder på produkter på hemsidan. Före sommaren 2005 kunde jag skaffa denna tröja till min samling.

 

Umbro gjorde sin sista tröja till Chelsea (för ett tag i alla fall). Samsung hade kommit in som ny sponsor. Nytt var också att Chelsea tog tillbaka det gamla klubbmärket som prydde tröjorna i början av 1960-talet.

 

Denna tröja var en speciell jubileumströja där Chelsea firade sitt 100-årsjubileum. Detta firade man så bra att laget försvarade ligatiteln från förra året.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Fredagen 20:e december 2013:


hade jag denna Chelsea-tröja på mig.
Då det inte spelades några större matcher igår, (åtminstone inte med lag som jag har några tröjor från) så tittade jag på födelsedagar. Då fann jag att Ashley Cole fyller 33 år idag. Året då denna tröja användes fyllde Chelsea 100 år. De lade ett bud på Ashley och det blev en omtvistad övergång mellan Londonklubbarna Arsenal och Chelsea. Så i denna tröja har Ashley aldrig spelat, men grattis ändå.