loading...

Då jag inte själv hade tid (eller råd) att åka till London så var det alltid någon bekant som skulle dit och som jag kunde skicka bud med. Jag skrev ett litet brev till John på Soccer Scene och skickade detta och pengar till vem som jag nu kände och som skulle till London. Det var ju självklart att de skulle besöka Carnaby Street. På så sätt skaffade jag mig denna tröja på våren 1996.

 

Detta var en tröja som Umbro tillverkat med Chelseas klubbmärke invävt i tyget på framsidan. Baksidan var full med texten Umbro. Exakt samma tyg fanns i Evertons tröja dessa säsongerna, med undantag av Chelseas stora klubmärke fram naturligtvis. En annan sak dessa båda tröjor hade gemensamt var att sponsortrycket tog slut ganska snabbt och nöttes av. På bilden har jag retuscherat så att sponsorn Coors syns tydligt. Coors hade redan tagit över som sponsor förra säsongen, och betalade Chelsea för att de skulle ha ölreklamen i dessa tre säsongerna.

I övrigt är det en luftig och skön tröja med knapp i halsen som sitter så långt ner att den inte behöver knäppas upp då man tar av eller på tröjan.