loading...

TRÖJANS HISTORIA


Denna tröja var tänkt att släppas till våren då inför fotbolls-VM. Då Sverige hade en viktig kvalmatch kvar mot Portugal så släppte Svenska fotbollsförbundet tröjan redan till kvalmatchen den 15:e november 2013. SvFFs samarbete med Intersport gjorde att det bara var denna affärskedja som fick sälja tröjan 2013. För övriga som säljer fotbollströjor så är det inte tillåtet att sälja tröjan förrän våren 2014. 
Alltså åkte jag till Intersport på Emporia i Malmö den 18:e november och köpte min 18:e Sverigetröja och den 549:e tröjan totalt.

Tröjan skiljer sig ganska mycket från de tidigare genom randen över bröstet. Det har även smugit sig in lite smala röda ränder. Annars är det en mjuk enkel T-shirt-aktig tröja som säkert skulle varit sval och skön i Rio de Janeiro.

WALLPAPER för PC 1920x1080

TRÖJANS ANVÄNDNING

Tisdagen 19:e november 2013:


hade jag denna Sverige-tröja på mig.
Den köptes igår för att ha på sig idag då Sverige spelar den viktiga returen mot Portugal i direktkvalet till VM. De senaste förlusterna Portugal haft har bara varit med ett mål, så det verkar vara en 1-0 seger och vinst på straffar som man kan hoppas på. Hoppas att denna tröja jag hade på mig idag sska kunna bäras till sommaren då Sverige spelar VM.