loading...

TRÖJANS HISTORIA

Då jag till sist bestämde mig för att beställa förstatröjan från Warfords egen shop så passade jag att även slå till med andratröjan. Detta för att man hade sänkt priset. Det blev två tröjor nästan för priset av en. Den 2:a mars 2020 hämtade jag denna och förstatröjan på ICA Maxi. Det blev tröja nummer 663.

Watford har inte någon riktig andratröjefärg. De senaste tre åren som Adidas stått för tillverkningen så har det varit en röd, en grön och denna säsong en blå andratröja. Det tycker jag är kul och precis som förra året så gillar jag skarpt Adidas mönster som går igen på många av deras tröjor denna säsongen. Tidigare så kunde det var lite si och så med skön kvalitet, men numera är alla tröjor sköna att bära.

Det startade verkligen eländigt denna säsong och kanske blir det nedflyttning. Det är ju inte så ofta som Watford använder sin andraträja då det inte är många i Premier League som har gult. Då kan man bära förstatröjan. Men det finns regler för hur ofta man måste använda andra- och eventuella tredjetröjor så någon gång då och då har Watford denna tröja trots att det skulle gått bra med förstatröjan.

Wallpaper PC 1920x1080

Wallpaper mobil