loading...

TRÖJANS HISTORIA


Jag fick i uppdrag av Micke i Fotbollsaffären att ta reda på vem som var Under Armours svenska återförsäljare. Den adress jag hittade visade sig inte ha med fotbollströjor att göra, men Micke fick hänvisning till det rätta stället. Då tröjan kom till butiken strax före jul så köpte jag givetvis denna tröja.

Det är första året med amerikanska Under Armour som tillverkare. Aurasma sponsrar för andra och sista året. Under Armours storlekar är något lite mindre än vanliga, men inte på långt när så tajta som exempelvis Kappa. Ett tunt och skönt materiel. En riktigt tuff variant av tuppen finns över hela ryggen. Namn och nummer gömmer detta så det är tur att jag alltid har mina tröjor onumrerade och utan namn.

Denna tröja hade inte någon tur med sig. Det blev åter en säsong utan någon titel. Precis utanför Champions League med en femte plats i ligan. I cuperna gick man också långt, men nådde inte ända fram. I Ligacupen och FA-cupen tog det slut i fjärde omgången. Längst gick Tottenham i Europa Cup där de blev utslagna av Schweiziska Basel i kvartsfinalen.