TOTTENHAM HOTSPUR F C

hemmatröja 2001 - 2002

TILLVERKARE: Adidas   SPONSOR: Holsten

loading...

TRÖJANS HISTORIA
 

Köpt i Mickes Lilla Fotbollströjaffär i Malmö. hösten 2001. Det var den andra Tottenhamtröja jag köpte på hemmaplan s a s.

Detta var den andra tröjan Adidas tillverkade till Tottenham på det gällande kontraktet. Säsongen därpå gick de över till Kappa. Därför blev denna tröja endast använd en säsong. Tillverkaren Adidas och sponsorn Holsten följdes åt. Alltså varade sponsorkontraktet också i tre säsonger. Tröjan innehåller extra mycket marinblått och även grått i kragen och ärmarna. Mjuk och skön.

I Ligan slutade Tottenham på nionde plat och säsongen gav inget spel i Europa. Men det var nära i Ligacupen. Där gick laget ända till final. Dock blev det förlust mot Blackburn med 1-2. I FA-cuppen nådde Tottenham kvartsfinalen. Här blev det en klar förlust till Chelsea med 0-4.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Fredagen 25:e oktober 2013:


hade jag denna Tottenham-tröja på mig. Det var full omgång i Europa League igår. Av alla lag som spelade så fanns det en del jag hade tröjor ifrån. Alla spelade oavgjort eller förlorade, men Tottenham kan man lita på. De vann en klar 2-0 seger borta mot Moldaviska FC Sheriff Tiraspol. Alltså blev det en av mina Tottenhamtröjor idag.