loading...

Tröjans historia 


Då födelsedagsinköpet av fotbollströjor i Köpenhamn frös inne i år så väntade jag tills den 17:e december 2017 för att kombinera födelsedag och julklapp. Vi skulle se "Star Wars - The last Jedi" på Imax-biografen och då passade jag på att innan dess köpa tröja nummer 626 hos Unisport på Ströget.

Jag har börjat köpa lite annorlunda tröjor och sedan Southampton visade upp sin nya andratröja för 2017/18 så har jag gillat denna färgkombination. Den har jag inte på någon annan tröja. Virgin sponsrar, och det är ett företag med många järn i elden. Virgin media heter en del som Southampton bär på sina tröjor. Amerikanska Under Armour gör dresserna till The Saints för andra året i rad. Det är en ganska långsmal tröja, men den har blivit normal i storlekarna, vilket innebär att min XL är en XL. Tidigare fick man lägga till en storlek för att den skulle passa. Så Under Armour har gått framåt på den punkten. Som vanligt är materialet i tröjan mjukt och behagligt.

Säsongen i denna tröja har startat lite si och så. Just nu, i mitten av december 2017 är laget i en liten downperiod, men det ska inte va någon rikt för att de ska ramla ur Premier League.