NORWICH CITY FOOTBALL CLUB

förstatröja 1987 - 1989

TILLVERKARE: Scoreline     SPONSOR: Foster´s Lager

 

loading...

Påsken 1988 var jag i London. Butiken Soccer Scene som ligger på Carnaby Street och en liten filial 20 meter från Carnaby Street på Fouberts Place. Jag inhandlade mina första tröjor där för sju år sedan. Sedan dess har jag köpt alla mina tröjor här. Denna första Norwichtröja kom härifrån och såldes av John.

 

Scoreline gjorde ett kort gästspel i Norwich och tillverkade en tröja. Denna. Det Australienska ölet Fosters Lager gjorde sponsring på sin andra och sista Norwichtröja. Denna tröja har blivit lite tajt med åren. Den är flossad på insidan och en riktig vintertröja. Men jag har använt den under vissa volleybollturneringar jag spelat i med Korpen. Vid en turnering fick jag lovord för just denna tröja av en man med sin lille son. Om det var själa tröjan eller ölsponsorn han gillade vet jag inte.

 

Norwich första säsong i denna tröja slutade med en 14:e plats i högsta ligan som på denna tid hette First Division. Sista säsongen i denna tröjan fixade Norwich en fin fjärde plats i First Division.