loading...

TRÖJANS HISTORIA


Familjens födelsedagspresent till mig var att jag och min yngsta dotter Ebba åkte till Tivoli i Köpenhamn för att titta på deras Halloween utställning. Innan dess åt vi på restaurang och dessutom fick jag välja en fotbollströja hos Unisport som ligger mitt emot Tivolis huvudingång. Då Fotbollsaffären hade dålig kontakt med Puma hade vi inte denna tröjan som jag valde.

 

Puma gjorde sin andra tröja för Newcastle. Det blev också den sista. Northern rock har varit Newcastle trogen sedan 2003. Denna säsongen blev den sista. Newcastle United gjorde en ful sak för oss tröjsamlare. De bytte sponsor mitt i säsongen och spelade hela våren i samma tröja men med  Virgin money på bröstet. Annars är tröjan i ett skönt och lätt material. Den innehåller ovanligt mycket svart.

 

Säsongen började och slutade bra för Newcastle. De låg och kämpade om den fjärde Champions League platsen.

WALLPAPER för PC 1920x1080

TRÖJANS ANVÄNDNING

Lördagen 21:e december 2013:


hade jag denna Newcastle-tröja på mig.
Detta berodde på att Premier League U21 laget besegrade Norwich med 4-1 igår. Detta blir sista tröjan denna jul som grundar sig på resultat. Då vi åkte till Lindvallen idag så kommer de att bara bli julröda tröjor resten i morgon och nästa vecka.