loading...

TRÖJANS HISTORIA


Ägaren till Fotbollsaffären var bortrest på golfresa och jag var ombedd att åka till lagerlokalen för att skicka de beställda tröjorna. För denna tjänst fick jag givetvis betalt. Fast jag valde att plocka denna fotbollströja istället. Den 21:a oktober 2013 blev det min 543:e tröja.

Nike och AON hänger fortfarande kvar vid Manchester Uniteds tröjor. Förra årets tröja var rutig, men denna är väldigt lik tidigare Unitedtröjor. Det enda som skiljer lite är kragen som är ganska hög och nedfällningen sitter fast med knappar både i snibbarna och i nacken. Sedan har jag valt att ha mästarmärkena på ärmarna. Det är det enda jag sätter på som extra utsmyckning och det har jag gjort de senaste fem åren.

Säsongen har börjat ovanligt svagt, men när Sir Alex Ferguson äntligen pensionerat sig så har det varit svårt för gamle Everton-tränaren David Moyes att få rätt på spelet.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Torsdagen 24:e oktober 2013:


hade jag denna Manchester United-tröja på mig. Ett skäl var att den är alldeles ny i min samling. Andra orsaken är givetvis segern igår i Champions League hemma med 1-0 över spanska Real Sociedad. Det går ju en aning knackig så det gäller att ta tillfället i akt om jag ska bära någon Unitedtröja. Även i denna match var det en aning tursam seger. En ganska jämn match där segermålet kom efter en minut på ett självmål.