loading...

TRÖJANS HISTORIA


Jag köpte ett tag alla Liverpools tröjor, men från min senaste så har förstatröjorna varit snarlika. Årets skiljer sig lite med de tunna vita ränderna och då XXL Sport öppnade i Malmö så såg jag att de hade denna tröja. Fast de hade den givetvis bara i storlek XXL. Då jag var hos min dotter i Växjö så tittade jag in där, då den butiken är betydligt större än på Triangeln i Malmö. Jodå, här fanns tröjan i XL och då kunde jag inte låta bli att skaffa tröja nummer 651 i min samling onsdagen den 3:e juli 2019.

Det ska om jag har förstått det rätt vara sista Liverpooltröjan som New Balance ansvarar för. Dessutom ser den lite annorlunda ut med de smala ränderna. Rundad hals kan ibland verka trång, men det är inte denna. Enda nackdelen är de vita delarna på ärmarna. Tyvärr är de av plastmaterial och värmda på. Synd!

Då säsongen inte startat än så är det svårt att säga hur Liverpool ska kalra sig i denna tröja, men jag har en liten föraning om att de för första gången ska kunna vinna Premier League.