loading...

TRÖJANS HISTORIA


Då  jag alltid försöker ha någon tröja från ett lag som under 2000-talet legat i Premier League så var det hör tid att slå till med en Huddersfield-tröja. De har legat i högsta serieni två år och kommer att ramla ur. Och jag hade ingen tröja från detta lag tidigare. Då Unisport fått in deras tröja till reapris så  beställde jag en. Lite typiskt var att jag närapå blivit utan tröja då PostNord slarvat bort mitt paket. Efter påtryckningar hittade de det och efter en vecka kunde jag hämta ut min tröja nummer 646 den 14:e februari 2019.

Tröjan är tillverkad av det klassiska Umbro som funnits länge i Storbritannien och köptes upp av Nike. Nu finns märket igen. Tröjorna är marginellt lite mindre i storleken än normala storlekar. Egentligen är jag inte riktigt nöjd med sponsorn, ett kinabaserat spelbolag OPE, men det är inte mycket att göra åt. Även Umbro har lite tunnare tyg i sina tröjor nu är de hade tidigare. En helt OK tröja att ha på sig.

Tyvärr gjorde klubben inte någon speciell succe i denna tröja utan slutade sist i Premier League och får göra nya försök att ta sig upp i högsta divisionen.