loading...

TRÖJANS HISTORIA


Detta blev min tredje Real Madridtröja och den 524:e i min samling. Jag jobbade extra med att skicka tröjor för Mickeslillafotbollströjaffär den 8:e april 2013. Då laget ännu hade chans i Champions League och det var det enda semifinallag jag inte hade någon aktuell tröja ifrån så köpte jag denna, eller tog den som betalning för ena dagens arbete under denna vecka.

Adidas har varit med länge och denna tröja är en typisk Adidas tröja med bård i hals och på ärmarna. De tre Adidasränderna går inte enda ner. En tunn blå linje i ljusare nyans bryter av och piffar upp det vita lite grann. Bwin gör sin sista säsong som sponsor.

Säsongen i denna tröja blev så stor besvikelse att tränaren Mourinho fick sparken innan den sista matchen i ligan. Han hade i och för sig redan tänkt sluta. Det blev förlust i semifinalen i Champions League mot Borussia Dortmund. I spanska cupen förlorades finalen till lillebror Athletico Mardid och i ligan blev Real bara tvåa efter Barcelona. Vilket lag som helst skulle vara nöjd med sådana resultat, men inte Real Madrid. De vann ju ingen titel. 

WALLPAPER för PC 1920x1080