REAL MADRID C F

Förstatröja 2006 - 2007

TILLVERKARE: Adidas   SPONSOR: Benq Siemens

loading...

TRÖJANS HISTORIA


Då jag 2006 skaffade min första spanska klubbtröja var det en Barcelonatröja. Fram mot jul tyckte jag att jag nog skulle ha en Real Madrid-tröja också. Jag jobbade lite då och då i Fotbollsaffären i Malmö så jag hade studerat tröja ett tag. Det blev en julklapp till mig själv 2006.

Adidas har länge tillverkat Real Madrids tröjor. Så även denna. Adidas hade detta mönster på sina tröjor den här säsongen och jag tyckte det grå piffade upp Reals alltid helvita tröjor. Siemens hade varit sponsor även förra säsongen, men i år hade de lagt till Benq. Det är en rymlig, mjuk och behaglig tröja.

I ligan var det en utmärkt tröja att bära. Den tog dem till första platsen och ännu ett mästerskap, med van Nistelrooy som den store målgöraren. I cupen blev det bara 16-delsfinal och det samma i Champions League. Efter en andraplats i gruppspelet efter Lyon blev Bayern München för svåra i de första slutspelsmatcherna på våren. 

TRÖJANS ANVÄNDNING

Torsdagen 31:a oktober 2013:


hade jag denna Real Madrid-tröja på mig.
Jag satt och tittade på Engelska ligacupen, Newcastle-Manchester City. En ganska tråkig match som gick till förlängning. Där avgjorde City med två mål. Då jag skulle planera för vilken City-tröja jag skulle ha på mig idag fick jag se att det även varit matcher i Spanska Ligan. Ett resultat var iögonfallande: Real Madrid-Sevilla 7-3. Då blev det denna tröja istället idag.