KALMAR F F

hemmatröja 2006 - 2007

TILLVERKARE: Puma   SPONSOR: antilop.se

loading...

TRÖJANS HISTORIA


Sommaren 2006 gjorde familjen en liten Sverigerunda med semesterstopp söder om Stockholm och på Öland. På väg hem besökte vi Kalmar Slott och då vi inte köpt några souvenirer ville jag ha Kalmars hemmatröja. Supportershopen på Fredriks Skans var stängd, men på köpcentrat Giraffen fanns en Intersportaffär som sålde Kalmar FF saker. Tröjan i XL var slut. Min äldsta dotter Frida höll kontakten med Intersportaffären och på min födelsedag den 19:e oktober 2006 hade hon fixat denna tröja.

 

Puma hade tillverkat ett antal tröjor till främst de afrikanska VM-lagen 2006 som såg ut på detta vis. Enda skilnaden är att ärmarna är mycket kortare på denna svenska Pumatröja. Sponsorer på svenska lags tröjor brukar vara ett stort antal. Kalmar sålde sina hemmatröjor med bara tre sponsorer, Antilop.se, Föreningssparbanken och Intersport.

 

En framgångsrik era för Kalmar inleddes med denna tröja då laget 2007 blev svenska cupmästare. Denna tröja byttes ut mitt under säsongen 2007, så egentligen var det i nästföljande tröja som man vann cupen, och även blev svenska mästare 2008 i.

WALLPAPER för PC (1920x1080)