loading...

TRÖJANS HISTORIA
 

Efter VM var det lätt med beställninar från Puma. Fotbollsaffären fick in denna tröja ganska tidigt på hösten 2006. Samma dag den kom köpte jag den, då jag jobbade lite extra i butiken blev det inte så dyrt och då ägaren Micke var min vän betalade jag bara inköpspriset.

Det var första året Tottenham anlitade Puma som tillverkare. Tröjan har samma stil som många av sommarens VM-tröjor. Materialet är helt stumt och otöjbart. Det är väldigt tunt nästan pappersaktigt tyg. Den går upp i halsen fram som en polotröja, men är väldigt låg i nacken. Det är även första året som Mansion sponsrar.

Martin Jol tränade och det var en ganska bra säsong, men det blev inga titlar. I ligan blev det en femte plats, precis utanför Champions League-kvalet. Spurs spelade i UEFA-cupen och här nådde man kvartsfinal, utslagna av Sevilla. Lika långt kom Tottenham i FA-cupen där de blev utslagna av Chelsea. Bäst gick det i Ligacupen. Här blev Arsenal för svåra i semifinalen.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Fredagen 4:e oktober 2013


Denna dag hade jag tröjan på mig för att Tottenham dagen innan hade besegrat Anji Makhachkala från Ryssland i Europa League. Dessutom på bortaplan med 2-0. Mål av Defoe och Chadli