Tillverkare: Umbro                       Sponsor: Sharp

Manchester United hemmatröja 1994 - 1996 framsida Manchester United hemmatröja 1994 - 1996 baksida Manchester United hemmatröja 1994 - 1996 sida Manchester United hemmatröja 1994 - 1996 detaljer Manchester United hemmadress 1994 - 1996 in action

Soccer Scene i London. Som de flesta av mina tröjor på den här tidenm så kommer denna också därifrån. Det var under en nyårsresa 94-95.

 

Jag anser att Umbro gjort de finaste tröjorna. Denna är riktigt fräck. Tyvärr är det svårt att få fram det i bild. Hela fram och baksidan innehåller ett mönster av Old Trafford. Manchester Uniteds hemmaarena. Det är en av de snyggaste tröjor jag har. Sharp och Manchester United var i stort sett samma sak vid denna tid.

 

Första säsongen i denna tröja var det trögt med titlar. Det började med seger i Charity Shield, och stannade också vid detta. Det blev andra plats i Premier League ett poäng efter Blackburn Rovers. Andra säsongen i denna tröja var Manchester United tillbaka i storslag igen och tog hem The Double, både Premier League och FA-cupen.