LIVERPOOL F C

Andratröja 2008 - 2009

TILLVERKARE: Adidas      SPONSOR: Carlsberg

loading...

TRÖJANS HISTORIA


Grå tröjor är ibland lite fräcka. De är inte så många så då Liverpool valde att ha denna färg på sina bortatröjor valde jag också att köpa tröja i Fotbollsaffären i Malmö.

 

Adidas hade valt att använda sig av röda adidasränder som bröt mot det grå i en ganska klar markering. Carlsberg hade valt att ha sin logo i vitt. Även siffrorna och namnen på ryggen var i vitt på denna tröja. Det rödvita schackmönstret sitter här precis som på tredje tröjan längst ner på insidan.

 

Tröjan användes mestadels som bortatröja i Premier League. Det gick tydligen ganska bra, för Liverpool gjorde sin bästa säsong i Premier League genom att komma tvåa efter Manchester United.

TRÖJANS ANVÄNDNING

Tisdagen 3:e december 2013:


hade jag denna Liverpool-tröja på mig.
Tröjans val är för att Premier League U21 spelade ett antal matcher igår. En var Liverpool mot Aston Villa. Denna match vann Liverpool med 2-0, och då jag har en hängiven Liverpool-supporter på skolan som tom kallar laget "vi", så var han ganska trött att se mig i Hull-tröjan igår. Då ville jag pigga upp honom med denna tröja idag. Fast han får inte bli för pigg, så det fick bli denna grå variant.