• Boris dagliga blogg

Måndagen den 25:e april 2016.

FA-cupfinalen borde gå mellan Manchester United och Everton, inget av gårdagens lag är värdiga och så var det Niklas och Bojan som kommentrade. Oväntade lag i toppen av Allsvenskan, Leicester håller än.
HISTORIA: Det är en oerhört händelsefattig dag den 25:e april. Inget historiskt, och få kända fotbollsspelare födda.
FÖDDA: Rätt födelsedag på Johan är idag.
LIVERPOOLARE: ingen
DAGENS TRÖJA
CRYSTAL PALACEs förstatröja 2013/14.

Everton borde få en ny chans i finalen av FA-cupen


Gårdagen skulle bli en festlig tillställning för mig som håller på det lilla Watford. De skulle ta sig till FA-cupfinal genom att slå ut Crystal Palace i semifinalen på Wembley igår. Men redan då sändningen gick igång på Viasat så var stämningen förstörd. Gaphalsen Niklas Holmgren hade Bojan Djordjic som bisittare. Kan det bli värre? Jo, det kunde det. Watford spelade under all kritik och Crystal Palace var inte mycket bättre. Hade det inte varit för att jag hoppats på en liten ljusglimt från Watford hade jag stängt av denna undermåliga match. Crystal Palace som var det minst dåliga laget vann helt rättvist med 2-1, men min önskan är att inget av gårdagens lag ska få spela final utan att Everton ska få en chans till mot Manchester United. Grattis United till FA-cuptiteln i maj.
 

MFF vinner och Sundsvall och Jönköping i topp.


Annars startade gårdagen helt OK om man håller på Malmö FF. 1-0 över Djurgården som förlorade andra matchen på rad. Hela Allsvenskan är lika underlig som Premier League. Eller vad sägs om topp tre efter fem omgångar. Sundsvall etta och Jönköping tvåa. Är något av dessa lag ett svenskt Leicester City.


Leicester håller undan.


På tal om Leicester så är det många som tror att Tottenham ska komma ifatt, gå förbi och vinna Premier League. Speciellt nu då Leicesters målspottare Vardy är avstängd. Lite svar fick vi igår då Swansea kördes över med 4-0. Tottenham tvingas vinna över West Bromwich ikväll för att hålla ett avstånd på fem poäng upp. Leicesters tre avslutande matcher är mot Manchester United, borta, Everton hemma och Chelsea borta. Endast United har något att kämpa för. Förutom kvällens match har Tottenham Southampton hemma och Chelsea och Newcastle borta. Ett Londonderby och eventuellt ett hårt kämpande Newcastle. Välj själv, men jag tror på Leicester.

Johan CRUIJFF
blev 68 år född 1947
Mittfältare/Anfallare,
48 landskamper för Nederländerna.
Klubbar som spelare: 1959-73 Ajax,
1973-78 Barcelona,
1979-80 Los Angeles Aztecs,
1980-81 Washington Diplomats,
1981 Levante, 1981-83 Ajax igen och
till sist 1983-84 Feyenoord.  
Lag som tränare: 1985-88 Ajax,
1988-96 Barcelona och
sist 2009-13 Kataloniens landslag


LIVERPOOLARE

ingen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv